Brand: IsoTrade
MXY-6078

Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete

30.00 lei

+
Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete
Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani
-certificat: CE, EN 71.
-material: lemn, metal, plastic.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 24 / 12.5 / 3cm.
-greutate set: 214g.
-greutate cu ambalaj: 240g.

Setul include:
-xilofon.
-2 bete.

Xilofonul multicolor este jucăria educațională perfectă pentru cei mai tineri, pentru a se familiariza cu muzica și pentru a insufla pasiunea muzicală pentru următorii ani. 8 plăci metalice într-un cadru din lemn vă vor permite să redați 8 tonuri diferite (întreaga gamă) și, astfel, este ideal pentru a reda melodii simple. Pur și simplu loviți cu bețele incluse pentru a scoate sunete. Volumul depinde de puterea impactului.

Xilofonul are un efect pozitiv asupra abilității de a recunoaște sunetele și simțul ritmului la un copil. În plus, jucăria stimulează creativitatea și gândirea creativă, de asemenea îmbunătățește răbdarea, memoria, concentrarea și dezvoltă abilitățile manuale. Vă va permite să vă petreceți timpul într-un mod plăcut și în același timp util. Placile sunt fabuloase, multicolore, astfel încât cu siguranță vor atrage atenția copilului și îi vor încuraja să le folosească. Perfect pentru a învăța culorile.

Xilofonul va ocupa, fără îndoială, copilul pentru o lungă perioadă de timp, învățând și jucându-se în același timp. După cum știți, un copil învață cel mai bine în timpul activității.
Muchiile plăcilor și ale cadrului din lemn sunt cele mai sigure pentru sănătatea copilului.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6078

Poti comanda online produsul Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6078 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6078 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Xilofon multicolor pentru copii cu 2 bete

Comanda cu incredere