Brand: IsoTrade
MXY-6288

Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale

60.00 lei

+
Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale
Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale

Caracteristici:
DETALII REALE - vioara este echipată cu toate elementele pe care le au un instrument real, datorită căruia sunt un ajutor valoros în familiarizarea copiilor cu muzica și instrumentele muzicale.
CORZI METALICE - instrumentul de jucărie are corzi metalice care pot fi reglate cu pini, iar atunci când sunt atinse acestea declanșează efectele sonore.
SPECIFICATII - varsta: de la 3 ani, certificat: CE, EN71, sursa de alimentare: baterie AA 1.5V AA, dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 45 / 15,5 / 7cm, greutate set: 274g.
EFECTE SONORE - butoanele din partea de jos includ muzica de fundal și sunetul pentru distracție, precum și diverse tipuri de melodii, care pot fi apoi redate în timp ce atingeți corzile metalice. De asemenea, puteți atinge corzile cu ajutorul degetelor pentru a extrage sunete, astfel încât să puteți folosi jucăria fără arcus.
EFECTE LUMINOASE - LED-urile colorate au fost plasate sub corzi; strălucesc alternativ roșu și albastru, ceea ce captează atracția vizuală a jucăriei.

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-sursa de alimentare: baterie 2x AA 1.5V (nu este inclusa).
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 45 / 15,5 / 7cm.
-greutatea setului: 274g.
-greutate cu ambalaj: 597g.

Jocul cu muzica este o atractie, acesta fiind unul dintre factorii de baza ai dezvoltarii intelectuale pentru copil. Vioara, arcusul este un instrument muzical de jucărie, care va încuraja copiii să învețe sunete noi, suplimentare, și , astfel, să le introducă în lumea muzicii. De asemenea, poate deveni un impuls intens prin care începe o adevărată pasiune muzicală și poate deveni chiar și cauza unei cariere artistice.

Vioara de jucărie este realizata din plastic care combină durabilitatea și greutatea redusă. Funcționarea instrumentului nu provoacă dificultăți chiar și pentru copiii mai mici. Culorile intense captează atenția și încurajează joaca. Putem învăța cu ușurință copilul noțiunile de bază ale construirii instrumentului.

Jucăria este echipată, de asemenea, cu un sistem electronic și un difuzor, prin care sunetele și melodiile sunt produse cu ajutorul butoanelor amplasate pe partea inferioară a carcasei. Cele cinci butoane activează tot felul de sunete. Primul buton este utilizat pentru a activa 5 melodii. Al doilea buton este pentru muzica de fundal. Al treilea buton este folosit pentru a activa 3 melodii. Al patrulea buton lansează aceleași melodii ca primul, dar într-o tonalitate și un ritm diferit, iar al cincilea buton transformă râsul și vocea copilului încurajând să joace.

Dupa pornirea melodiei sau fundalului, corzile metalice reactioneaza la atingere. Dotările ulterioare declanșează sunete succesive din melodia setată anterior. Setul are, de asemenea, un arcus de jucărie care poate fi mutat în siguranță în jurul corzilor. Vioara de jucărie are, de asemenea, două leduri colorate. Fiecare dintre ele se aprinde alternativ, emit lumină albastră și roșie.

Vioara poate fi tratată în primul rând ca o jucărie, pe care copilul va recunoaște elementele de bază ale jocului pe acest tip de instrumente. Dar poate fi de asemenea prezentat atractiv pe un raft sau pe perete ca un element original de design interior.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6288

Poti comanda online produsul Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6288 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6288 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Vioara jucarie pentru copii cu arcus pentru efecte muzicale

Comanda cu incredere