Brand:
STC-444025

Vesta reflectorizanta auto omologata european

14.00 lei

+
Vesta Reflectorizanta Auto Omologata European

Vesta Auto Reflectorizanta Omologata European


Vesta reflectorizanta auto este in conformitate cu normele EN471, clasa
2 de reflectie - referitoare la normele europene pentru vizibilitatea
echipamentelor de protectie.

Vesta reflectorizanta este universala si unisex, putand fi folosita in kit-ul
obligatoriu pentru autovehicule, pentru biciclisti si motociclisti sau pentru orice
persoana ce are nevoie sa fie vizibila in trafic sau in apropierea lui.


In Europa s-a introdus obligativitatea existentei in dotarea automobilului a unei veste reflectorizante.

Vesta se va utiliza in caz de avarie (pana) de orice tip, persoana care se afla
in afara autoturismului aflat in pana fiind obligata sa poarte aceasta
vesta.Poti comanda online produsul Vesta Reflectorizanta Auto Omologata European la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul STC-444025 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-444025 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Vesta reflectorizanta auto omologata european , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Vesta reflectorizanta auto omologata european

Comanda cu incredere