Brand: IsoTrade
MXY-3105

Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm

18.00 lei

+
Vesta Reflectorizanta Auto Omologata European, Circumferinta Talie 117cm
Vesta Reflectorizanta Auto Omologata European, Circumferinta Talie 117cm

SPECIFICAȚII:
-Culoare: galben.
-Material: 100% poliester.
-Certificări: CE, conformitatea cu standardele ISO 20471: 2013.
-Înălțimea vestei: 67,5 cm.
-Circumferinta talie: 117cm.
-Greutate: 100g.

Vesta excelentă cu două benzi reflectorizante, din țesătură argintie. Culoarea galben luminoasă vă face vizibilă prezenta pe șosea, în timpul lucrărilor, în conducerea unui vehicul, în timpul călătoriei etc.

Vestele ar trebui să fie întotdeauna in mașină - dacă este necesar, pentru a fi la îndemână. Este ușor de prins prin scai. Seara, pietonii cu elemente reflectorizante sunt vizibili de șofer în faza scurtă, la o distanță de numai 20-30 m. Vesta reflectorizantă este vizibilă de la 130 la 150 m, datorită căreia șoferul are de 5 ori mai mult timp să reacționeze.

Vesta este certificată CE și respectă standardul european ISO 20471: 2013 privind îmbrăcămintea de avertizare pentru o vizibilitate ridicată.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-3105

Poti comanda online produsul Vesta Reflectorizanta Auto Omologata European, Circumferinta Talie 117cm la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3105 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3105 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Vesta reflectorizanta auto omologata european, circumferinta talie 117cm

Comanda cu incredere