Brand: BestWay
MXY-5250

Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben

26.00 lei

+
Vesta pentru Inot Gonflabila Bestway pentru Copii, Culoare Galben
Vesta pentru Inot Gonflabila Bestway pentru Copii, Culoare Galben

Vesta gonflabila pentru înotători noi și în curs de dezvoltare - un pas cheie pentru a deveni un înotător independent
Metoda ideală de a atrage mai mulți studenți în apă - oferă tot sprijinul de care au nevoie
Creează încredere în apă și îi face pe cursanți sa se obisnuiasca cu mișcările necesare pentru înot.
Oferă cursanților posibilitatea de a practica multe tipuri diferite de inot
Are două catarame reglabile de eliberare rapidă și un guler gonflabil pentru o potrivire și mai confortabilă

Producator:BestwayCod:MXY9-5250

Poti comanda online produsul Vesta pentru Inot Gonflabila Bestway pentru Copii, Culoare Galben la pretul de 26lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 26.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 26.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 26.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5250 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5250 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Vesta pentru inot gonflabila bestway pentru copii, culoare galben

Comanda cu incredere