Brand: Adler
ADL-AD 7301

Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w

43.00 lei

Ventilator Reglabil, Cap Rotativ, Diametru 15cm, Putere 15W

Ventilator cu reglaj si diametru 15cmAD 7301 Ventilator cu diametru 15cmVentilator de putere 15W. Acesta ajuta la răcirea camerei și ofera în ea o cantitate mai mare de aer proaspăt. Ventilatorul are o bază stabilă, ceea ce face posibila stabilitatea pe o suprafață neuniformă, fără teama de a cădea. Cu cap rotativ, dispozitivul poate acoperi o zonă mare. Reglarea unghiului face posibilă schimbarea pe verticală direcției fluxului de aer. AD 7301 are un diametru de 15 cm, este compact și ușor, ușor de transportat și depozitat într-un spațiu închis. Dispune de 2 setari de viteza pentru ventilareSpecificații:Diametrul 15cm
Două setări de viteză
cap rotativ
Reglarea unghiului capului
bază stabilă
putere 15Wby ManiaMall.roProducator:AdlerCod:ANN2-AD 7301

Poti comanda online produsul Ventilator Reglabil, Cap Rotativ, Diametru 15cm, Putere 15W la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7301 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7301 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ventilator reglabil, cap rotativ, diametru 15cm, putere 15w

Comanda cu incredere