Brand: ManiaMall
APT-AK35E

Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru

33.00 lei

+
Ventilator metalic cu alimentare port USB - diametru 16cm - culoare Negru
Ventilator metalic cu alimentare port USB - diametru 16cm - culoare Negru

AK35E Ventilator metalic cu alimentare port USB - diametru 16cm - culoare Negru

Ventilator pentru computer / laptop alimentat de la portul USB - indispensabil atunci când se lucrează la calculator în zilele fierbinți.

Caracteristicile produsului:

-Indispensabil în timpul zilelor fierbinți - trebuie doar să conectați dispozitivul la un portul USB disponibil la computer și porniți ventilatorul pentru a simti vantul confortabil și puternic.
-Ventilatorul este echipat cu comutator ON / OFF, astfel încât să nu trebuiasca scos cablul de la calculator atunci când doriți să-l opriți.
-Cablu USB lung oferă flexibilitate ridicată în locul de instalare a ventilatorului.
-Ambalaj: cutie de colorat, estetic.

Specificații:

-Diametru ventilator: 16cm
-Comutator integrat debit de aer
-Unghi ventilatoarele reglabile
-Culoare: Negru
-Sursa de alimentare: 5V USB

Producator:ManiaMallCod:APT-AK35E

Poti comanda online produsul Ventilator metalic cu alimentare port USB - diametru 16cm - culoare Negru la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK35E nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK35E atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ventilator metalic cu alimentare port usb - diametru 16cm - culoare negru

Comanda cu incredere