Brand: MalTec
MLS-WL60

Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie

82.00 lei

Ventilator de Podea cu Picior Reglabil, Putere 40W, Diametru 41cm, 3 Trepte, Oscilatie
Ventilator de Podea cu Picior Reglabil, Putere 40W, Diametru 41cm, 3 Trepte, Oscilatie

Parametrii:
-Motor: 40W 14MM
-Debit mare de aer.
-Reglare și oscilație.
-Controlul fluxului de aer: 3 viteze.
-Carcasa elicei: Grila metalică.
-Consum redus de energie.
-Functionare silențioasă.
-Diametru: 16" (41 cm).
-Dimensiuni: 60 x 60 x 125 cm.

Ventilatorul va aduce în mod eficient ușurință în zilele fierbinți. Calitatea înaltă, combinată cu prețul mic, este o mare oportunitate minunata, în special pentru zilele de vară. Functionarea silentioasa nu afecteaza cu nimic, de aceea este potrivit pentru birouri sau pentru o sală de conferințe.

După conectarea la alimentare, alegem setarea dorită de noi sau pentru o cameră dată și alegeți una dintre cele trei tensiuni de alimentare. Ventilatorul are 3 elice, de aceea fluxul de aer este optimizat, nu consumă multă energie în raport cu cantitatea de aer suflată - ecologică și economică!

Design elegant, culoare alb - acestea oferă posibilitatea de a se potrivi în orice mediu, în special la birouri, camere, living-uri, etc.

Bază stabilă cu două picioare încrucișate, cu o lungime de 60 cm, stabilizează ventilatorul pe podea chiar și atunci când oscilația este activată.

Pachetul mic vă va permite să stocați dispozitivul, în afara sezonului, fără a ocupa mult spațiu.

Producator:MaltecCod:MLS3-WL60

Poti comanda online produsul Ventilator de Podea cu Picior Reglabil, Putere 40W, Diametru 41cm, 3 Trepte, Oscilatie la pretul de 82lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 82.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 82.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 82.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-WL60 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-WL60 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ventilator de podea cu picior reglabil, putere 40w, diametru 41cm, 3 trepte, oscilatie

Comanda cu incredere