Brand: Palmonix
APT-AK175

Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm

25.00 lei

+
Ventilator Cooler pentru Laptop sau Stand Laptop cu Conector, Dimensiuni 12x12cm
Ventilator Cooler pentru Laptop sau Stand Laptop cu Conector, Dimensiuni 12x12cm

Ventilatorul pt laptop de 120 mm vă ajuta să răciți elementele de supraîncălzire ale computerului ușor și ieftin.

Caracteristici:
-Numărul optim de elice proiectate cu atenție face ca ventilatorul să se caracterizeze printr-o performanță ridicată, menținând în același timp un volum silențios.
-Culoare: negru
-Dimensiuni: 120 x 120 x 24mm.
-Viteză: ~ 2000RPM.
-Volum:

Poti comanda online produsul Ventilator Cooler pentru Laptop sau Stand Laptop cu Conector, Dimensiuni 12x12cm la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK175 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK175 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ventilator cooler pentru laptop sau stand laptop cu conector, dimensiuni 12x12cm

Comanda cu incredere