Brand: Adler
ADL-AD 2248

Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze

93.00 lei

+
Uscator de Par Multifunctional Adler, Putere 2400W, Concentrator, Functie Ionizare, 3 Trepte Temperatura, 2 Viteze
Uscator de Par Multifunctional Adler, Putere 2400W, Concentrator, Functie Ionizare, 3 Trepte Temperatura, 2 Viteze

Uscător multifunctional cu functie de ionizare pentru un par sanatos. Acum puteti sa adaugati un plus de volum parului dumneavoastra datorita difuzorului si a concentratorului inclus in pachet. În plus, uscătorul are o reglare atât a vitezei aerului, cât și a nivelului de temperatură, inclusiv butonul Cold Shoot pentru fixarea finală a coafurii. Setul include un concentrator și un difuzor.

Caracteristici:

- Putere 2400W
- Funcție ionizare
- 2 setări de viteză
- 3 setări de temperatură
- Funcția Cold shoot pentru fixarea finala a coafurii
- Concentrator
- Difuzor
- Design modern
- Cablu de alimentare 1,8 m

Producator:AdlerCod:ADL19-AD 2248

Poti comanda online produsul Uscator de Par Multifunctional Adler, Putere 2400W, Concentrator, Functie Ionizare, 3 Trepte Temperatura, 2 Viteze la pretul de 93lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 93.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 93.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 93.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 2248 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 2248 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Uscator de par multifunctional adler, putere 2400w, concentrator, functie ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze

Comanda cu incredere