Brand: Adler
ADL-AD 2244

Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru

107.00 lei

+
Uscator de Par Adler, Putere 2000W, Ionizare, 3 Trepte Temperatura, 2 Viteze, Concentrator, Difuzor, Negru
Uscator de Par Adler, Putere 2000W, Ionizare, 3 Trepte Temperatura, 2 Viteze, Concentrator, Difuzor, Negru

Uscător de păr cu un design modern, eficient și durabil - toate datorită utilizării materialelor de înaltă calitate. Are un mâner ergonomic și este foarte ușor. O buclă de agățare rezistentă permite agatarea acestuia. Mai mult, uscătorul de păr are un buton pentru aer rece, ideal atunci cand doriti sa fiixati coafura. Are o putere de 2000W si va ofera posibilitatea de a regla viteza si temperatura ( inclusiv cea rece)
Atașat la dispozitiv veți găsi concentratorul și difuzorul care măresc posibilitățile de a realiza o coafura sofisticata sau pur si simplu pentra a usca parul cu volum.

Specificatii:
- control independent al temperaturii si a debitului de aer;
-2 setari de viteza;
- 3 setari de temperatura;
- functia de ionizare;
- concentrator si difuzor;
- cablu de alimentare cu lungime de 3m;
- putere 2000W;
- culoare negru.

Producator:AdlerCod:ADL20-AD 2244

Poti comanda online produsul Uscator de Par Adler, Putere 2000W, Ionizare, 3 Trepte Temperatura, 2 Viteze, Concentrator, Difuzor, Negru la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 2244 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 2244 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Uscator de par adler, putere 2000w, ionizare, 3 trepte temperatura, 2 viteze, concentrator, difuzor, negru

Comanda cu incredere