Brand: Adler
ADL-AD 2223

Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii

64.00 lei

+
Uscator de Par Adler, Putere 1600W, Maner Pliabil, 2 Viteze, Ideal pentru Calatorii
Uscator de Par Adler, Putere 1600W, Maner Pliabil, 2 Viteze, Ideal pentru Calatorii

Uscător de păr cu un design modern, eficient și durabil - toate datorită utilizării materialelor de înaltă calitate. Este o alegere perfectă pentru persoanele care calatoresc mult. Uscătorul de păr are un mâner ergonomic și este foarte ușor. O buclă de agățare rezistentă permite minimizarea spațiului necesar pentru stocarea dispozitivului. Mânerul pliabil facilitează stocarea și transportul uscătorului de păr. Mai mult, uscătorul de păr are un buton pentru aer rece, ideal atunci cand doriti sa fiixati coafura.

Caracteristici:

- putere: 1600 W
- doua viteze
- jet de aer rece
- concentrator de aer
- dispozitiv de agatare
- maner pliabil
- culoare bej satinat/maro

Producator:AdlerCod:ADL19-AD 2223

Poti comanda online produsul Uscator de Par Adler, Putere 1600W, Maner Pliabil, 2 Viteze, Ideal pentru Calatorii la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 2223 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 2223 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Uscator de par adler, putere 1600w, maner pliabil, 2 viteze, ideal pentru calatorii

Comanda cu incredere