Brand: Adler
ADL-AD 2246

Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus

78.00 lei

+
Uscator de Par Adler cu Functie de Ionizare, Putere 2200W, 3 Setari de Temperatura, 2 Viteze, Zgomot Redus
Uscator de Par Adler cu Functie de Ionizare, Putere 2200W, 3 Setari de Temperatura, 2 Viteze, Zgomot Redus

Uscatorul de par Adler este usor de utilizat - alege-ti de temperatura dorita: rece, medie sau ridicata si viteza de uscare si treci la actiune.

Caracteristici:

- putere: 2200 W
- functie ionizare
- trei setari de temperaura
- doua viteze
- jet de aer rece
- concentrator de aer
- dispozitiv de agatare
- zgomot redus
- culoare bej satinat/maro

Producator:AdlerCod:ADL19-AD 2246

Poti comanda online produsul Uscator de Par Adler cu Functie de Ionizare, Putere 2200W, 3 Setari de Temperatura, 2 Viteze, Zgomot Redus la pretul de 78lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 78.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 78.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 78.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 2246 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 2246 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Uscator de par adler cu functie de ionizare, putere 2200w, 3 setari de temperatura, 2 viteze, zgomot redus

Comanda cu incredere