Brand: Palmonix
ZLT-PANDA100

Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb

129.00 lei

Ursulet Panda de Plus Mare, Inaltime 100cm, Culoare Negru/Alb
Ursulet Panda de Plus Mare, Inaltime 100cm, Culoare Negru/Alb

Ursuleții de plus întotdeauna evocă emoții pozitive în noi, indiferent de varsta.
Este foarte mare (100cm), fiind ideal nu numai pentru copii, ci si pentru adulti. Acesta are un certificat CE, deci se poate folosi in conditii de siguranta pentru dvs. și pentru ceilalți care au nevoie de imbratisari.

Specificații:
-material: foarte moale - plus.
-înălțimea totală: 100cm.
-înălțime în pozitie de șezut: 60cm.
-lungime braț: 35cm.
-lungime picior: 40cm.
-siguranță: certificat CE.

Aveți mai mult spațiu in pat? Sau poate ați prefera acest drăguț ursulet de plus pentru fratiorul mai mic? Ursuletul Panda este solutia ideala pentru imbratisari calduroase!

Producator:PalmonixCod:ZLT4-panda100

Poti comanda online produsul Ursulet Panda de Plus Mare, Inaltime 100cm, Culoare Negru/Alb la pretul de 129lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 129.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 129.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 129.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-PANDA100 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-PANDA100 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ursulet panda de plus mare, inaltime 100cm, culoare negru/alb

Comanda cu incredere