Brand: Palmonix
ZLT-URS-ALB-130

Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb

128.00 lei

Ursulet de Plus Mare, Inaltime 130cm, Culoare Alb
Ursulet de Plus Mare, Inaltime 130cm, Culoare Alb

Specificatii:
-aspect frumos și prietenos.
-fontă elegantă la gât.
-blanită foarte moale, pufos.
-material de executie: pluș.
-condiții de siguranță pentru copii.
-înălțime ursuleț: 130cm.
-siguranță: CE.

Ursulețul este fabricat din material de pluș.
Acesta este un cadou perfect atât pentru copii cât și jumatatea dvs.

Producator:PalmonixCod:ZLT2-urs-alb-130

Poti comanda online produsul Ursulet de Plus Mare, Inaltime 130cm, Culoare Alb la pretul de 128lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 128.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 128.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 128.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-URS-ALB-130 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-URS-ALB-130 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ursulet de plus mare, inaltime 130cm, culoare alb

Comanda cu incredere