Brand: Malatec
MXY-6904

Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h

136.00 lei

+
Umidificator Digital Malatec pentru Camera 25mp cu Functie de Ionizare, Putere 25W, Rezervor 5L, Randament 300ml/h
Umidificator Digital Malatec pentru Camera 25mp cu Functie de Ionizare, Putere 25W, Rezervor 5L, Randament 300ml/h

AFISAJ DIGITAL - un panou de control digital intuitiv face ca funcționarea umidificatorului să fie simplă și confortabilă.
CAPACITATE MARE - rezervorul umidificatorului are o capacitate de până la 5 litri.
OPRIRE AUTOMATA- umidificatorul are funcția de oprire automată atunci când nu mai este apa in rezervor, aparatul se opreste.
OPERAREA SILENTĂ - umidificatorul generează un zgomot minim, poate functia chiar si e timp de noapte fara a va perturba somnul.

Caracteristici:
- putere: 25W;
- program de noapte;
- doua niveluri de luminozitate;
- functie ionizare;
- afisaj digital;
- sursa de alimentare: 220-240V, 50-60Hz;
- capacitate: 5l;
- max. suprafață: 25mA²;
-cantitate de evaporare: 300 ml / h;
- zgomot: 35dB;
- timer : 1/2/4/8 h;
- ionizare: da;
- timpul de lucru: 16h;
- dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 21,5 / 22 / 30,5 cm;
- lungime cablu: 120cm;
- greutate: 1,4 kg;
- culoare alb.

Un umidificator care va permite să scăpați de problema aerului uscat în casa sau birou.
Puteți ajusta nivelul de umiditate . Beneficiaza de un afisaj mare si clar, astfel încât puteți citi cu ușurință toate valorile - chiar și de la distanță.
Prevazut cu un rezervor mare cu capacitate de până la 5 litri apa , astfel încât dispozitivul poate funcționa până la 16 ore fără a fi nevoie de interventia utilizatorului.

Caracteristici suplimentare:
- închidere automată,
- senzor de nivel al apei
- telecomandă
- temporizator

Producator:MalatecCod:MXY17-6904

Poti comanda online produsul Umidificator Digital Malatec pentru Camera 25mp cu Functie de Ionizare, Putere 25W, Rezervor 5L, Randament 300ml/h la pretul de 136lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 136.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 136.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 136.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6904 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6904 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator digital malatec pentru camera 25mp cu functie de ionizare, putere 25w, rezervor 5l, randament 300ml/h

Comanda cu incredere