Brand: Arruzzo
GTL-K444F

Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru

96.00 lei

Umidificator de Aer Ultrasonic pentru Camera 32mp, Randament 300ml/h, Putere 30W, Culoare Alb/Albastru
Umidificator de Aer Ultrasonic pentru Camera 32mp, Randament 300ml/h, Putere 30W, Culoare Alb/Albastru

Umidificatorul cu ultrasunete funcționează pe principiul undelor ultrasonice, utilizează o frecvență înaltă de vibrații pentru a produce abur care este pulverizat cu ajutorul unui ventilator. Dispozitivul se distinge prin performanța sa ridicată, cu consum redus de energie simultan. Sistemul de filtrare al apei garantează o calitate ridicată a utilizării.
Are o opțiune de aromaterapie - un recipient retractabil pentru ulei esențial.

Caracteristici:
- încărcată complet, funcționează timp de 6 până la 24 de ore, în funcție de puterea aburului.
- capacitate maximă 2,5 L.
- putere: 30 W.
- eficiență maximă - 300 ml / h - reglarea intensității pulverizării.
- suprafață de operare de până la 32 m2.
- duza de abur rotativă.

-Greutate: 670g.

Producator:ArruzzoCod:GTL13-K444F

Poti comanda online produsul Umidificator de Aer Ultrasonic pentru Camera 32mp, Randament 300ml/h, Putere 30W, Culoare Alb/Albastru la pretul de 96lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 96.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 96.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 96.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-K444F nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-K444F atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator de aer ultrasonic pentru camera 32mp, randament 300ml/h, putere 30w, culoare alb/albastru

Comanda cu incredere