Brand: Palmonix
APT-AG455A

Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w

140.00 lei

+
Umidificator de Aer Ultrasonic cu Timer si Telecomanda, Reglare Intensitate, 4L, Randament 350ml/h, Putere 25W
Umidificator de Aer Ultrasonic cu Timer si Telecomanda, Reglare Intensitate, 4L, Randament 350ml/h, Putere 25W

Umidificatorul ultrasonic este un dispozitiv care este util în fiecare casă și birou!
Regleaza nivelul de umiditate fiind recomandat mai ales in timpul iernii cand nivelul de umiditate scade considerabil acest lucru poate contribui la dezvoltarea infectiilor gatului, uscarea mucoasei nazale si deteriorarea generala a starii de bine.
Mai sunt recomandate pentru casele cu parchet, prin reglarea umiditatii le impiedica sa se usuce in mod sistematic.

Caracteristici:

Umidificatorul cu ultrasunete folosește o frecvență ridicată a vibrațiilor pentru a produce o "ceață de apă" care este suflată de un ventilator.
Îmbunătățește calitatea aerului și previne uscarea membranelor mucoase și a pielii, rezultând un cadru mai bun al minții.
Datorită funcționării extrem de silențioase a umidificatorului, nu observăm prezența acestuia în mediul înconjurător, iar aerul este mult mai plăcut să respire.
Sistemul de sterilizare cu ozon - cu ajutorul unui mecanism intern de sterilizare cu ozon, la o distanta de umidificatorul este distrus în bacteriile de aer, spori, fungi și mucegaiuri;
cu ocazia umidificării, aerul este lipsit de mirosuri neplăcute;
sterilizarea cu ozon nu provoacă poluarea și este sigură pentru oameni și pentru alimente.
Avantajul umidificatorului este eficiența foarte mare, cu un consum redus de energie simultan.
Control automat al nivelului de umidificare, protecție împotriva lipsei de apă.
Completat complet funcționează timp de 12-24 ore (în funcție de puterea setată).
Estetic, un design modern face ca umidificatorul să se potrivească decorului oricărei încăperi.
Specificații:
Material: plastic (ABS) + PP (polipropilenă)
Putere nominală: 25W
Alimentare: 220 / 230V 50Hz (de la rețea)
Dimensiuni: 32 cm x 18 cm
Capacitate maximă: 4 L
Reglarea în trei trepte a intensității loviturii
Randament: 250-350 ml / h
Zgomot maxim: până la 35 dB (A)
Atingeți panoul de control electronic din partea frontală a dispozitivului
Termometrul încorporat afișează temperatura ambiantă
Timerul este cuprins între 1 și 8 ore
Duză rotativă de vapori de apă
Decuplați automat puterea la un nivel scăzut al apei
Indicator de apă scăzută
Telecomanda IR!
Zonă de operare: până la 32 m2
Greutate: 700 g
Culoare: alb

Producator:PalmonixCod:APT14-AG455A

Poti comanda online produsul Umidificator de Aer Ultrasonic cu Timer si Telecomanda, Reglare Intensitate, 4L, Randament 350ml/h, Putere 25W la pretul de 140lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 140.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 140.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 140.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG455A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG455A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator de aer ultrasonic cu timer si telecomanda, reglare intensitate, 4l, randament 350ml/h, putere 25w

Comanda cu incredere