Brand: Malatec
MXY-4433

Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea

161.00 lei

Umidificator de Aer Reglabil, Capacitate Rezervor 5L, Putere 25W, Conectare la Retea
Umidificator de Aer Reglabil, Capacitate Rezervor 5L, Putere 25W, Conectare la Retea

Umidificator aer, culoare alb, capacitate rezervor 5l, 25w, conectare la retea

Caracteristici:
-Greutate cu ambalaj: 2 Kg.
-Latime: 22 cm.
-Inaltime: 45 cm.
-Adancime: 22 cm.
-Greutate produs: 1.3 kg.
-Culoare: Alb.
-Capacitate rezervor: 5L.
-Lungime cablu: 1.2m.
-Putere: 25W.
-Sursa alimentare: retea.

Umidificator:
-reglare a cantității de abur.
-Led care indica funcționarea.
-Lumina de fundal delicată permite amplasarea dispozitivului și în timpul nopții.
-Eficiență ridicată în același timp, consum redus de energie și funcționare silențioasă.

Umidificator aer ultrasonic cu cantitate reglabila de abur. Fundalul cu iluminare din spate, facilitează localizarea dispozitivului în timpul nopții.

Avantajul umidificatorului este eficiența ridicată cu consum redus de energie și funcționare silențioasă. Umidificatorul cu ultrasunete utilizează frecvențe înalte de vibrații. Spre deosebire alte umidificatoare cu aburi, umidificatorul nostru produce un abur răcoros - nu există nici un risc de arsuri. Infuzia mare împiedică scurgerea apei.

Producator:MalatecCod:MXY4-4433

Poti comanda online produsul Umidificator de Aer Reglabil, Capacitate Rezervor 5L, Putere 25W, Conectare la Retea la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4433 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4433 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator de aer reglabil, capacitate rezervor 5l, putere 25w, conectare la retea

Comanda cu incredere