Brand: MalTec
MLS-WT-4000KW

Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l

188.00 lei

+
Umidificator de Aer pentru Camera 25mp cu Ultrasunete si Aromaterapie, Randament 300ml/h, Afisaj LCD, Functie Sleep, Capacitate Rezervor 4,6L
Umidificator de Aer pentru Camera 25mp cu Ultrasunete si Aromaterapie, Randament 300ml/h, Afisaj LCD, Functie Sleep, Capacitate Rezervor 4,6L

Aerul prea uscat cauzează probleme de respirație, probleme ale tenului, unii oameni dezvoltă o tuse sau un sistem imunitar slăbit din aceasta cauza. Aerul uscat este, de asemenea, responsabil pentru problemele legate de concentrare și calitatea slabă a somnului. Umidificatorul va umezi efectiv aerul pe tot parcursul anului.

Un rol bun al umidificatorul de aer MALTEC WT-4000KW il are odorizantul, desigur.

Specificatii:
-Abur rece.
-Afisaj LED 16ml. culori.
-Difuzie de uleiuri aromatice.
-Filtru de apă.
-Afișaj digital.
-Touchscreen.
-3 nivele de pulverizare.
-Indicator temperatură cameră.
-Timer cu funcție de numărătoare inversă.
-Indicator de nivel al apei.
-Funcția Auto Power-OFF.
-Detectează lipsa apei.
-Rotre capac.
-Capacitate umidificare: 300ml / oră.
-Alimentare: 220V.
-Consum energie 23W.
-Capacitate rezervor 4.6L.
-Lungime cablu: 1m.
-Pentru camere de până la 25m2.

Dispozitivul utilizează ultrasunete pentru a descompune moleculele de apă și pentru a genera astfel aburi. Aburul este rece și nu trebuie să ne îngrijorăm de arsuri accidentale atunci când suntem aproape de dispozitiv.

Umplerea rezervorului cu apă este extrem de simplă, trebuie doar să scoateți rezervorul de la bază, să deșurubați capacul rezervorului care se află în partea inferioară și să umpleți cu apă! Umidificatorul are un indicator de nivel al apei, datorită căruia îi putem controla cu ușurință starea. În cazul în care dispozitivul rămâne fără apă, acesta va fi semnalat prin iluminare LED și un semnal sonor.

Modul SLEEP:
În acest mod, lumina este redusă. Pentru a activa acest mod atingeți butonul SLEEP de pe panoul de control, iluminarea de fundal se stinge împreună cu luminile de noapte. Pentru a părăsi acest mod, apăsați din nou butonul SLEEP. Dispozitivul care funcționează în acest mod se va opri automat când nu există apă în rezervor, iar indicatorul de deficit de apă nu se va aprinde.

Umidificatorul are o opțiune de aromaterapie. Uleiurile esentiale (parfumuri) sunt utile pentru tratarea diferitelor afectiuni - de la dureri de cap pana la reumatism si probleme digestive. Prin urmare, acestea sunt folosite în medicina naturală. Pentru a vă bucura de avantajele uleiului esențial, completați rezervorul dedicat pentru acestea.

Filtrul de aer creează de la început condițiile pentru aburi care ofera în mod natural bunăstarea utilizatorului.

Afișajul clar și funcția iluminării din partea inferioară a umidificatorului permit funcționarea simplă a dispozitivului pe timp de noapte, iar funcția timer vă permite să specificați timpul de umidificare a camerei și oprirea automată după acest timp.

Elemente dispozitiv:
1.Pulverizator abur.
2.Baza pulverizatorului.
3.Suport rezervor de apă.
4.Indicator de nivel al apei.
5.Rezervor de apă.
6.Capac flux.
7.Evacuare aer.
8.Rezervor de ulei.
9.Bază.
10.ON / OFF - buton reglare abur.
11.Membrană.
12.Flux.
13.Afișaj LED.
14.Panou de operare.
15.Iluminare LED de noapte.

Cum sa alegi uleiul esential pentru afectiuni?
*Dureri de cap: ulei de busuioc, ulei de lavanda, ulei de mentă.
*Hipertensiune: ulei de lavanda, ulei de trandafir, ulei de salvie.
*Hipotensiune arterială: ulei de mentă, ulei de lavanda, ulei de lamaie.
*Răceli, nas infundat, tuse: ulei de eucalipt, ceai, lavandă, menta.
*Stres: ulei de lavanda, ulei de melisa, ulei de trandafir.
*Tulburări de digestie: ulei de lamaie, chimen, coriandru, lavandă, menta, trandafir.
*Dureri reumatice: ulei de ghimbir, chiparos, eucalipt.
*Dureri musculare: uleiul de chiparos, ienupăr, lavanda, menta.
*Insomnii: ulei de trandafir, geraniu, lavandă și mandarină.
*Apatie: ulei de mentă, cimbru.
*Oboseală și lipsă de concentrare: ulei de busuioc, geraniu, menta, rozmarin.
*Depresie: ulei de busuioc, lamaie, brad, lavanda, neroli, patchouli, portocala, trandafir, pin.
*Temeri: ulei de maghiran, mandarin.
*Stari schimbatoare: ulei de mandarină, portocale.

Producator:MalTecCod:MLS4-WT-4000KW

Poti comanda online produsul Umidificator de Aer pentru Camera 25mp cu Ultrasunete si Aromaterapie, Randament 300ml/h, Afisaj LCD, Functie Sleep, Capacitate Rezervor 4,6L la pretul de 188lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 188.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 188.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 188.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-WT-4000KW nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-WT-4000KW atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete si aromaterapie, randament 300ml/h, afisaj lcd, functie sleep, capacitate rezervor 4,6l

Comanda cu incredere