Brand: MalTec
MLS-WT-2200KW

Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ

125.00 lei

+
Umidificator de Aer pentru Camera 25mp cu Ultrasunete, Randament 300ml/h, Capacitate Rezervor 2,2L, Efect Decorativ
Umidificator de Aer pentru Camera 25mp cu Ultrasunete, Randament 300ml/h, Capacitate Rezervor 2,2L, Efect Decorativ

În cazul în care pielea noastră este excesiv de uscată, ochii ne ustură și apar dificultăți în respirație, acest lucru poate fi rezultatul umiditatii scăzute a aerului din încăperi. Cea mai bună soluție pentru aceste probleme este: Umidificatorul ultrasonic WT-2200KW.

Aerul uscat în timpul zilei încă mai poate suporta, dar aerul uscat din dormitor (pe timp de noapte) este o adevărată tragedie. Aceasta poate provoca o răceală, face dificilă adormirea și înrăutățeste calitatea somnului nostru. Din acest motiv, mulți oameni decid să lase umidificatorul pornit toată noaptea. Problema este că sunetul umidificatoarelor în timpul zilei și mai ales noaptea poate fi deranjant, motiv pentru care umidificatorul WT-2200KW este extrem de silentios.

Specificatii:
-Abur rece.
-Filtru de apă.
-Reglare cantitate de abur pulverizat.
-Indicator de nivel al apei.
-Funcția Auto Power-OFF.
-Detectează lipsa apei.
-Rotire capac.
-Capacitate umidificare: 300ml / oră.
-Alimentare: 220V.
-Consum de energie: 23W.
-Capacitate rezervor: 2,2L.
-Lungime cablu: 1m.
-Pentru camere de până la 25m2.

Dispozitivul utilizează ultrasunete pentru a descompune moleculele de apă și pentru a genera astfel aburi. Aburul este rece și nu trebuie să ne îngrijorăm de arsuri accidentale atunci când suntem aproape de dispozitiv.

Umplerea rezervorului cu apă este extrem de simplă, trebuie doar să scoateți rezervorul de la bază, să deșurubați capacul rezervorului care se află în partea inferioară și să umpleți cu apă! În cazul în care dispozitivul rămâne fără apă, se oprește automat.

Rezervorul a fost decorat cu flori, datorită căruia se potrivește perfect în camera copiilor. Nu strica aspectul și atrage atenția datorită efectului de abur.

Capacul rotativ facilitează direcționarea aburului în orice parte fără a fi nevoie să rotiți întregul dispozitiv.

Elemente ale dispozitivului:
1.Rezervor de apă.
2.Capac / evacuare abur.
3.Capac rezervor apă.
4.Buton On / Off și indicator LED reglabil.
5.Bază.

Producator:MalTecCod:MLS4-WT-2200KW

Poti comanda online produsul Umidificator de Aer pentru Camera 25mp cu Ultrasunete, Randament 300ml/h, Capacitate Rezervor 2,2L, Efect Decorativ la pretul de 125lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 125.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 125.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 125.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-WT-2200KW nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-WT-2200KW atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator de aer pentru camera 25mp cu ultrasunete, randament 300ml/h, capacitate rezervor 2,2l, efect decorativ

Comanda cu incredere