Brand: ATL
APT-AG586B

Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac

107.00 lei

+
Umidificator de Aer cu Ultrasunete si Lumina Ambientala de Camera, Randament 350ml/h, Putere 27W, Culoare Alb Liliac
Umidificator de Aer cu Ultrasunete si Lumina Ambientala de Camera, Randament 350ml/h, Putere 27W, Culoare Alb Liliac

Un umidificator cu ultrasunete este util în fiecare casă și birou.Umidificatoarele sunt dispozitive care reglează nivelul de umiditate. Datorită proprietăților lor, au găsit aplicații în case particulare, precum și birouri, locuri de muncă și locuri publice.

Umidificatorul este recomandat în special în timpul iernii, când nivelul de umiditate scade considerabil în urma pornirii încălzirii. Acest lucru poate contribui la dezvoltarea infecțiilor gâtului, uscarea mucoasei nazale și deteriorarea generală a stării de bine. Umidificatoarele de aer sunt, de asemenea, recomandate pentru casele cu parchet. Prin reglarea umidității, le împiedică să se usuce în mod sistematic.

Caracteristicile produsului:

-Produsul este nou, de înaltă calitate.
-Umidificatorul cu ultrasunete folosește o frecvență ridicată a vibrațiilor pentru a produce o ceață de apă care este suflată de un ventilator.
-Îmbunătățește calitatea aerului și previne uscarea membranelor mucoase și a pielii, rezultând un cadru mai bun al minții.
-Datorită funcționării extrem de silențioase a umidificatorului, nu observăm prezența acestuia în mediul înconjurător, iar aerul este mult mai plăcut să respire.
-Datorită posibilității de a folosi uleiuri esențiale, puteți da un miros plăcut aerului umidificat.
-Rezervor de apă iluminat (diferite culori care se schimbă fără probleme în timp), acționând ca o lampă de la noptieră.
-Avantajul umidificatorului este eficiența foarte mare, cu un consum redus de energie simultan.
-Control automat al nivelului de umidificare, protecție împotriva lipsei de apă.
Completat complet funcționează timp de 12-24 ore (în funcție de puterea setată).
-Estetic, un design modern face ca umidificatorul să se potrivească decorului oricărei încăperi.
-Ambalaj: cutie colorată, estetică.

Specificații:

-Capacitate maximă 2 l
-Ajustarea intensității loviturii
-Putere: 27W
-Randament: 350 ml / h
-Volum

Poti comanda online produsul Umidificator de Aer cu Ultrasunete si Lumina Ambientala de Camera, Randament 350ml/h, Putere 27W, Culoare Alb Liliac la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG586B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG586B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator de aer cu ultrasunete si lumina ambientala de camera, randament 350ml/h, putere 27w, culoare alb liliac

Comanda cu incredere