Brand: Malatec
MXY-4430

Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l

115.00 lei

+
Umidificator Aer de Camera 2-in-1 cu Ultrasunete si Lampa, Capacitate Rezervor 4L
Umidificator Aer de Camera 2-in-1 cu Ultrasunete si Lampa, Capacitate Rezervor 4L

Umidificator aer 2 in 1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4L

Parametrii

-Greutate (cu ambalaj): 2 [kg]
-Lățime produs (cm):22
-Inălțime produs (cm): 35
-Adâncime produs (cm): 18
-Greutate produs (kg): 1,35
-Funcții: hidratare
-Culoarea dominantă:alb
-Capacitate rezervor (l): 4
-Lungime cablu alimentare (m): 1,25
-Putere (W): 25
-Sursa de alimentare:rețea
-Caracteristici suplimentare: cu ultrasunete.

Umidificator aer cu ultrasunete:

-dublu orificiu de evacuare a aburului.
-lumina de fundal foarte blandă poate face umidificatorul sa acționeze ca o lampă de noptieră atât de subtilă încât nu vă doară ochii.
-senzor de lipsă a apei.

SPECIFICAȚII:

-Tensiune: 220-240V.
-Frecvență: 50-60 Hz.
-Putere: 25W.
-Capacitate rezervor: 4l.
-Greutate umidificator: 1,35 kg.
-Greutate cu ambalaj: 1,9 kg.

Umidificator de aer cu ultrasunete recomandat pentru utilizare în încăperi cu o umiditate de maxim 30%. Orificiile de evacuare a aburului, care se rotesc 360 A°, permit umidificatorului să pulverizeze în toate direcțiile. Direcția ieșirilor se poate regla manual. Puteți să le poziționați în direcții opuse sau să le alăturați, astfel încât aburul generat să fie pulverizat într-o direcție. În plus, are o lumină de fundal subtilă, variabilă.

Avantajul umidificatorului este eficiența foarte mare, consumul redus de energie simultan și modul de funcționare silențios. Este foarte ușor de utilizat. Se transformă apa pură într aburi răcoritori. Umidificatorul cu ultrasunete utilizează o frecvență ridicată a vibrațiilor.

O soluție excelentă de a scăpa de problemele de alergie, de asemenea o soluție de umidificare excelentă a aerului la domiciliu sau la birou. Ajută la probleme legate mucoase uscate, gât, căi respiratorii, ochii și probleme cu pielea. Umidificatorul are proprietăți antibacteriene, de sterilizare și elimină mirosurile neplăcute. Umidificatorul are o izolație consolidată care oferă atât protecție împotriva contactului direct cât și indirect.

Are incorporat un senzor care indică lipsa apei - atunci cand dispozitivul nu mai are apa, LED - ul este de culoare roșie.

Producator:MalatecCod:MXY5-4430

Poti comanda online produsul Umidificator Aer de Camera 2-in-1 cu Ultrasunete si Lampa, Capacitate Rezervor 4L la pretul de 115lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 115.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 115.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 115.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4430 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4430 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umidificator aer de camera 2-in-1 cu ultrasunete si lampa, capacitate rezervor 4l

Comanda cu incredere