Brand: IsoTrade
MXY-1053

Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75%

20.00 lei

+
Umeras cu Sac Vidare pentru Depozitare Haine, Dimensiuni 60x90cm, Economisire Spatiu 75%
Umeras cu Sac Vidare pentru Depozitare Haine, Dimensiuni 60x90cm, Economisire Spatiu 75%

Umeras cu sac vid pentru depozitare, dimensiuni 60x90 cm, economisire spatiu de pana la 75%

Sac mare de agățat vid, reutilizabilă. Elementele stocate sunt bine protejate de praf, murdărie, apă, umiditate, molii, etc. Haine depozitate in vid arată mai mult ca și noi. Folosiți doar un aspirator pentru a îndepărta aerul din sac. Echipat cu un cârlig pentru agățat în dulap. Sacul vă permite să economisiți până la 75% din spațiu.


Cum se utilizează:
- introduceti hainele in sac.
- Închideți sacul
- Cu un aspirator scoateti aerul
- închideți supapa.

Producator:IsoTradeCod:MXY6-1053

Poti comanda online produsul Umeras cu Sac Vidare pentru Depozitare Haine, Dimensiuni 60x90cm, Economisire Spatiu 75% la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75% , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75% poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75% prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1053 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75% se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1053 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75% , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75% a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umeras cu sac vidare pentru depozitare haine, dimensiuni 60x90cm, economisire spatiu 75%

Comanda cu incredere