Brand: ATL
APT-BQ13A

Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm

20.00 lei

+
Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm
Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm

Umbrela transparentă va protejează de ploaie. Varianta perfectă pentru umbrele clasice - a noastră este complet transparentă - vedeți ploaia, dar nu o veți simți :)

Caracteristicile produsului:
-Foarte la modă și extrem de practica!
-Echipata cu câte 8 brațe - ceea ce garantează protecție împotriva ploii chiar și a vântului puternic! Prin urmare, produsul este complet rezistent la condiții meteorologice nefavorabile.
-Echipat cu o funcție de deschidere și închidere automată (ușurința utilizării crescand semnificativ).
-Are un mâner confortabil și ergonomic, curbat, care facilitează ținerea acestuia și nu provoacă dureri de mână.
-Dedicat tuturor, indiferent de sex și vârstă.
-Diametrul umbrelei la desfacere: 91 cm.
-Diametrul umbrelei măsurat pe partea curbata: 107 cm.
-Înălțimea umbrelei pliate: 72 cm.
-Material: folie POE.
-Culoare: transparent.

Producator:ATLCod:APT12-BQ13A

Poti comanda online produsul Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ13A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ13A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umbrela pliabila transparenta cu functie de inchidere - deschidere automata, diametru 91cm

Comanda cu incredere