Brand: Palmonix
MXY-3406

Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru

33.00 lei

+
Umbrela Pliabila cu Deschidere Automata, Diametru 110cm, Culoare Negru
Umbrela Pliabila cu Deschidere Automata, Diametru 110cm, Culoare Negru

Caracteristici:
-pliere rapidă cu un singur buton.
-dimensiuni mici după pliere.
-construcții rezistente la rafale de vânt.
-husa umbrela inclusa în set.

SPECIFICAȚII
-numărul de brate: 8.
-sistemul de pliere: automat.
-înălțime după desfășurare: 57cm.
-înălțime după pliere: 28cm.
-Diametrul umbrelei măsurat la material: 110 cm
-Diametrul umbrelei: 98cm.
-Greutate: 400g.

Umbrelă automată practică. Butonul este utilizat pentru a deschidere și pliere a umbrelei. Datorită dimensiunilor mici, poate fi stocată într-o geantă sau chiar într-un buzunar mai mare. Capetele brațelor umbrelei sunt realizate din fibră de carbon, datorită căreia are o rezistență ridicată la rafalele de vânt. Umbrela este fixată cu scai și are o husa de protecție eleganta.

Producator:PalmonixCod:MXY12-3406

Poti comanda online produsul Umbrela Pliabila cu Deschidere Automata, Diametru 110cm, Culoare Negru la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3406 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3406 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Umbrela pliabila cu deschidere automata, diametru 110cm, culoare negru

Comanda cu incredere