Brand: Palmonix
APT-AG167C

Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase

44.00 lei

Trusa Profesionala de Farduri, 88 Nuante, Culori Mate si Lucioase
Trusa Profesionala de Farduri, 88 Nuante, Culori Mate si Lucioase

Set 88 nuanțe de farduri, mate si lucioase intr-o cutie eleganta, care va permit sa creati un machiaj perfect al pleoapelor. Toate nuanțele sunt aranjate pe 8 randuri astfel încât să puteți găsi rapid culoarea dorită.

Caracteristici:

- Set ușor și practic;
- Nu necesită mult spațiu - îl puteți lua cu dvs. oriunde doriți.
- 88 nuante (mat și strălucitor)
- Dimensiuni trusa 23,3 cm x 16,7 cm x 1,8 cm

Atentie!
Culorile afișate în imagini pot varia ușor în funcție de monitor

Producator:PalmonixCod:APT17-AG167C

Poti comanda online produsul Trusa Profesionala de Farduri, 88 Nuante, Culori Mate si Lucioase la pretul de 44lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 44.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 44.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 44.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG167C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG167C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Trusa profesionala de farduri, 88 nuante, culori mate si lucioase

Comanda cu incredere