Brand: PK-MOT
STC-104331

Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european

43.00 lei

+
Trusa Medicala Sanitara de Prim Ajutor pentru Auto, Omologata European

Trusa Medicala Auto Omologata de Prim Ajutor Sanitara Completa

Trusa sanitara auto este in conformitate cu
standardele: EN1441, EN ISPO 13485:2003, cu Ordinul 341 referitor la
conditiile tehnice de transport pe drum, cu normele CE, standardul DIN 13164 si reglementarilor STVZO 35h.


Trusa sanitara este disponibila:

- in cutie de plastic


Valabilitatea este de 5 ANI (60 luni) !!!


Trusa sanitara este avizata pentru firma noastra de Ministerul Sanatatii cu nr. 3877 din 14.03.2013.


Instructiuni de depozitare:


-trusa de prim ajutor se va tine intr-un loc ferit de lumina solara;


-spatiul de stocare trebuie sa fie uscat si curat, usor accesibil;


-in cazul vehiculelor de transport public, trusa se va pune intr-un loc accesibil pasagerilor;

-detinatorul masinii trebuie sa tina trusa in conditiile indicate si sa inlocuiasca, daca este necesar, produsele individuale.Poti comanda online produsul Trusa Medicala Sanitara de Prim Ajutor pentru Auto, Omologata European la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul STC-104331 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-104331 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Trusa medicala sanitara de prim ajutor pentru auto, omologata european

Comanda cu incredere