Brand: Iso Trade
MXY-3307

Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto

22.00 lei

+
Trusa 4 Unelte din Plastic Rezistent pentru Demontat Accesorii Interior Auto

Trusa 4 Unelte din Plastic Rezistent pentru Demontat Accesorii Interior AutoUtilizare:- pentru a facilita dezmembrarea componentelor interne ale masinii, datorita caruia puteti evita zgarieturile si deteriorarile
- Conceput pentru a demonta lamele, tapiterii in masini, ideale pentru montajul sau demontajul boxelor, casetofoanelor, panourilor de usi, folie si multe altele.

Dimensiuni (W / L):13x2cm11,3x1,7cm15,3x2cm18,3x2cmProducator:Iso TradeCod:MXY2-3307

Poti comanda online produsul Trusa 4 Unelte din Plastic Rezistent pentru Demontat Accesorii Interior Auto la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3307 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3307 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Trusa 4 unelte din plastic rezistent pentru demontat accesorii interior auto

Comanda cu incredere