Brand: Palmonix
MXY-6358

Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru

161.00 lei

+
Trotineta Pliabila cu 2 Roti, Capacitate 110kg, Culoare Negru
Trotineta Pliabila cu 2 Roti, Capacitate 110kg, Culoare Negru

ROTI CAUCIUCATE - roțile mari de cauciuc permit o mișcare dinamică și o amortizare parțială a neuniformității.
CRIC - vă permite să pozitionati trotineta într-o poziție în picioare, protejează de deteriorare și este gata de utilizare rapidă.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) 85 / 33.5 / 93.5 cm; greutate 3,3 kg, diametrul roții 20 cm.
REGLARE INALTIME MANERE - reglarea rapidă a înălțimii ghidoanelor la inaltimea și nevoile utilizatorului.

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 5 ani.
-încărcare maximă: 110 kg.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 85 / 33,5 / 93,5 cm.
-Greutate: 3,3 kg.
-Greutate cu ambalaj: 4 kg.

4 NIVELE DE INALȚIME:
-80cm
-85cm
-89,5cm
-93,5cm

Trotineta nu este doar un vehicul folosit pentru joaca, ci și un mijloc de transport tot mai popular, ecologic. Trotinetele pliabile pot fi folosite atât de copii, cât și de adulți. Diametrul mare al roților îl face ușor de condus și, de asemenea, dezvoltă rapid o viteză semnificativă.

Roțile sunt realizate dintr-un material plastic relativ moale, încorporat într-o jantă din plastic. Datorită acestui fapt, acestea garantează o bună aderență și absoarbe ușoarele denivelari de pe șosea. Trotineta are de asemenea un cric care îi permite să rămână în picioare.

Mânerele trotinetei reglabile asigură o ajustare la înălțimea utilizatorului. Blocurile metalice vă permit să reglați înălțimea pe patru nivele. Aripa de deasupra roții din spate servește și ca frână. Platforma principală largă asigură o poziționare sigură și confortabilă. Acest lucru oferă ușurința de a călători pe trotineta și mărește eficiența accelerației prin repulsie, care poate fi mai dinamică dacă celălalt picior are o spate stabilă.

Producator:PalmonixCod:MXY12-6358

Poti comanda online produsul Trotineta Pliabila cu 2 Roti, Capacitate 110kg, Culoare Negru la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6358 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6358 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Trotineta pliabila cu 2 roti, capacitate 110kg, culoare negru

Comanda cu incredere