Brand: Palmonix
TKG-1371

Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila

59.00 lei

+
Triunghi reflectorizant iluminat LED cu incarcare solara sau prin USB, luminozitate reglabila

Triunghi reflectorizant iluminat LED cu incarcare solara sau prin USB, luminozitate reglabilaTriunghiul de avertizare este un dispozitiv multifuncțional echipat cu LED puternic. El este un mare ajutor atunci in drumeții, alpinism, camping și multe altele. Având o formă triunghiulară și un LED roșu, este un produs care nu trebuie să lipsească din fiecare mașină. Panoul solar încorporat asigură încărcarea dispozitivului în toate condițiile.Setul include:
-Triunghi de avertizare.
-Cablu.

Specificații:
-Carcasa de înaltă calitate.
-Baterie încorporată
-Reglare luminozitate.
-Încărcare solar sau USB.
-Mai multe moduri de iluminare.
-Rezistent la condițiile meteorologice.

Producator:PalmonixCod:TKG10-1371

Poti comanda online produsul Triunghi reflectorizant iluminat LED cu incarcare solara sau prin USB, luminozitate reglabila la pretul de 59lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 59.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 59.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 59.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1371 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1371 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Triunghi reflectorizant iluminat led cu incarcare solara sau prin usb, luminozitate reglabila

Comanda cu incredere