Brand:
STC-440245

Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie

17.00 lei

+
Triunghi Auto Reflectorizant E-Mark pentru Presemnalizare Avarie

Triunghi Auto Presemnalizare Avarie Reflectorizant Omologat + Cutie de DepozitareFiecare
autovehicul trebuie dotat cu doua triunghiuri reflectorizante, unul se
va utiliza in fata autovehicolului oprit in cazul unei avarii si unul in
spatele acestuia.


Triunghiul de presemnalizare a avariei este
destinat semnalizarii autovehiculelor care stationeaza pe drumurile
publice din motive tehnice.
Acesta are suprafata reflectorizanta si poate fi observat de catre participantii la trafic in orice conditii de vizibilitate.
Triunghiul de presemnalizare a avarie are omologare E4.


Triunghi presemnalizare reflectorizant, rabatabil, confectionat din
material plastic cu picioare metalice. Ambalat in cutie de plastic.
Continut ambalaj 1 bucata.


Omologare internationala: E4 27R-032734.

Poti comanda online produsul Triunghi Auto Reflectorizant E-Mark pentru Presemnalizare Avarie la pretul de 17lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 17.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 17.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 17.00 lei cat costa produsul cu codul STC-440245 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-440245 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Triunghi auto reflectorizant e-mark pentru presemnalizare avarie

Comanda cu incredere