Brand: EcoToys
MSTR- LB1603-ALB+B

Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb

163.00 lei

+
Tricicleta model Zebra, pentru copii, culoare alb
Tricicleta model Zebra, pentru copii, culoare alb

Bicicleta a fost creată pentru cei mici, care invata aventura cu bicicleta. Ajută la coordonare și echilibru. Tricicleta ii permite celui mic sa isi dezvolte noi abilitati cum ar fi coborarea si impingerea. De asemenea mersul pe bicicleta ii va oferi celui mic multe ore de distractie.
Roțile sunt realizate din plastic moale - pentru utilizare atât acasă, cât și în aer liber. Ele asigură o utilizare sigură și rezistență la alunecare.
Volanul are o funcție de blocare a direcției si este acoperit cu o spuma moale, placuta la atingere.
Șa moale - va oferi confort în timpul condusului.

- Pentru copiii între 12 și 36 de luni;
- Perfect pentru acasă sau în aer liber!
- Ajută la coordonarea mișcării și la menținerea echilibrului;
- Roți duble în față pentru stabilitate și siguranță;
- Volan moale la atingere, acoperit cu spumă - anti-alunecare;
- Scaun din spumă confortabil si moale;
- Roțile din plastic de înaltă calitate , moi, nu zgârie podeaua.
- Sarcina permisă: 20 kg;
- Greutatea bicicletei: aproximativ 2 kg.
- Culoare alb.

Informații suplimentare:
Instalarea vehiculului durează aproape 5 minute , doar conectați volanul la cadru. Setul include toate elementele necesare.

Specificații:

Dimensiuni: lungime: 50 cm / înălțime: 39 cm / lățime: 22 cm
Greutate: aproximativ 2 kg, Dimensiune pachet: 52 x 24 x 20 cm
Sarcina permisă: aproximativ 20 kg.
Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 36 de luni
Certificări: EN71: 1-3, SGS, CE,
Certificat de calitate: SGS.

Producator:EcoToysCod:MSTR7- LB1603-alb+B

Poti comanda online produsul Tricicleta model Zebra, pentru copii, culoare alb la pretul de 163lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 163.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 163.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 163.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR- LB1603-ALB+B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR- LB1603-ALB+B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tricicleta model zebra, pentru copii, culoare alb

Comanda cu incredere