Brand: Siglas
STC-SIGLAS

Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional

43.00 lei

Tratament Parbriz Sticla Hidrofob Anti Ploaie Siglas Tip Aquapel Profesional

SOLUTIE PROFESIONALA CARE LA PESTE 60 KM/H OFERA POSIBILITATEA DE A NU FOLOSI STERGATOARELE PE TIMP DE PLOAIE.
ESTE O SOLUTIE PROFESIONALA REZISTENTA IN TIMP.

Se aplica in doar 10 minute pe parbrizul masinii, pentru a permite o vizibilitate clara in trafic pe timp ploios.

Imbunatateste vizibilitatea cu 34% si dureaza pana la 6 luni.

Siglas Tratament Hidrofob Geamuri formeaza o legatura chimica cu geamul ceea ce creste capacitatea de respingere a apei, drept urmare apa curge foarte usor de pe geamuri. Siglas Tratament Hidrofob Geamuri se aplica in doar cateva minute pe parbrizul curatat si uscat sau pe orice fel de suprafata exterioara din sticla, dureaza de pana la 6 ori mai mult decat tratamentele conventionale. Acesta nu se aplica pe vopsea

Vedeti in clipul de mai jos instructiunile de aplicare:Vedeti in clipul de mai jos o demonstratie si efectul Siglas pe parbriz:


Pentru parbriz este necesar 1 bucata aquapel insa pentru toate geamurile sunt necesare 2 bucati !

Mai mult, Siglas Tratament Hidrofob Geamuri ramane la fel de eficient dupa multe luni de la aplicare, in conditii normale de folosinta, incluzand ploaie torentiala sau zapada, spalari regulate, curatarea geamurilor si sarea de pe drumuri si este ideal atat in sezonul cald cat si in sezonul rece.Instructiuni de utilizare:

- curatati parbrizul folosind un detergent de calitate pentru geamuri . De asemenea, folositi o microfibra pentru a va asigura ca aplicarea se face cat mai bine.

- tineti aplicatorul intre degete cu partea de burete in jos si treceti peste parbriz si celelalte geamuri folosind miscari drepte. Strangeti aripioarele pana ce auziti o pocnitura, moment in care lichidul intra in aplicator, gata pentru folosire imediat. Nu atingeti parti vopsite cu aplicatorul Siglas. Daca, din greseala, ati atins cu aplicatorul Siglas orice portiune a masinii, alta decat geamurile, stergeti imediat cu o bucata de hartie uscata.

- uscati geamurile tratate cu o laveta imediat dupa aplicarea Siglas. Aruncati la cosul de gunoi aplicatorul. Daca geamul nu este sters imediat dupa aplicare, exista pericolul ca solutia sa se usuce prematur iar asta poate necesita lustruire suplimentara.Atentie:

- un aplicator este suficient pentru o singura aplicare (2 geamuri laterale sau 1 parbriz);

- nu lasati Siglas Tratament Hidrofob Geamuri sa se usuce natural pe geamuri;

- cand aplicati pe suprafete mari, lucrati pe bucati mici, pentru a preveni uscarea prematura;

- nu aplicati produsul in temperaturi negative sau in soare;

- curatarea geamurilor folosind produse obisnuite de curatare nu afecteaza durabilitatea;


Siglas interactioneaza din punct de vedere chimic cu suprafata de sticla crescand rezistenta la aderenta apei, iar umezeala se va scurge de pe sticla. Acesti compusi cu fluor se aplica in cateva minute pe suprafata parbrizului curata, uscata sau pe orice alta suprafata de sticla, si dureaza cu pana la sase ori mai mult decat produsele pe baza de siliciu.

Nu exista pe piata o solutie mai eficienta si mai rezistenta pentru mentinerea si intretinerea parbrizelor. Daca doriti sa va usurati munca, utilizati Siglas. Acesta isi pastreaza eficienta si dupa cateva luni de utilizare normala in conditii meteorologice de ploaie si zapada, de spalare a autoturismului si curatare a suprafetei de sticla.

O singura aplicare isi poate pastra efectul pe parcursul unei ierni sau primaveri intregi, chiar si in conditii de utilizare a instrumentelor de spalare si curatare a parbrizului. Reactia chimica fata de suprafata de sticla previne indepartarea substantei prin spalare. Un studiu elaborat de Institutul de Cercetare pentru Transporturi al Universitatii din Michigan, USA a descoperit ca vizibilitatea soferului se poate fi imbunatatita cu pana la 34 % dupa aplicarea tratamentului pe suprafata de sticla a parbrizului.

Studiul a aratat de asemenea o imbunatatire cu 25% in ceea ce priveste timpul de reactie al soferului dupa aplicarea tratamentului. La o viteza de 80 km/h astra inseamna 20 de metri ! Caracteristica cea mai importanta a tratamentului pentru suprafete se sticla Siglas este imbunatatirea sigurantei conducatorului auto.

Curatarea mai usoara a parbrizului este intradevar o realizare, dar posibilitatea de a vedea clar in conditii meteorologice vitrege este un aspect foarte important. Proiectat initial pentru aplicatii profesioniste pe suprafata parbrizului, gemurilor laterale, lunetei, oglinzilor retroviozoare sau orice alta suprafata de sticla, tratamentul Aquapel are urmatoarele avantaje :

a€“ respinge ploaia,sapada si lapovita permitand o vizibilitate remarcabila

a€“ gheata,zapada si murdaria pot fi indepartate cu usurinta

a€“ reduce efectul de stralucire in conditii de ploaie, in special pe timp de noapte

a€“ prezinta o performanta durabila si eficientaCum functioneaza

Utilizand o tehnologie inovata pentru industria aviatiei, Siglas Glass Treatment formeaza o legatura chimica cu sticla, ceea ce creste proprietatea de a respinge apa, facand apa sa formeze picaturi si sa se scurga usor de pe sticla. Acesti compusi fluorurati se aplica in doar cateva minute pe un parbriz curat si uscat, sau pe orice suprafata exterioara din sticla. Tratamentul are un efect pana la de 6 ori mai durabil in comparatie cu produsele pe baza de silicon.

In plus, Siglas ramane extrem de eficient dupa luni de utilizare normala, inclusiv in urma unor ploi abundente si ninsori, dupa spalarea masinii, curatarea sticlei.

Atunci cand se aplica pe parbrizul unui autovehicul, acest produs inovator imbunatateste vizibilitatea pe timp de ploaie, atat ziua cat si noaptea. Siglas Glass Treatment formeaza o legatura chimica cu sticla, spre deosebire de alte produse care pur si simplu acopera sticla. In consecinta, efectul Siglas Glass Treatment poate dura de pana la 6 ori mai mult in comparatie cu alte produse. O singura aplicare poate dura 6 luni de zile!

Domeniu de utilizare: Tratament Hidrofob Sticla.

Atentie:


H315 a€“ Provoaca iritarea pielii.

H304 a€“ Poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere in caile respiratorii.

H411 a€“ Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.

P261 a€“ Evitati sa inspirati vaporii.

P264 a€“ Spalati-va bine dupa utilizare.

P301 + P310 a€“ IN CAZ DE INGHITIRE: sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic.

P391 a€“ Colectati scurgerile de produs.

Compozitie: Fractia nafta (petrol), Concentratie: a‰¥50%.

Termen valabilitate: nelimitat.Poti comanda online produsul Tratament Parbriz Sticla Hidrofob Anti Ploaie Siglas Tip Aquapel Profesional la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul STC-SIGLAS nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STC-SIGLAS atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tratament parbriz sticla hidrofob anti ploaie siglas tip aquapel profesional

Comanda cu incredere