Brand: FunFit
FJN-845

Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble

846.00 lei

+
Trambulina Mare FunFit pentru Copii si Adulti, Diametru 374cm 12FT, Scarita Inclusa, Capacitate 150kg, Plasa Laterala cu Fermoar si Picioare Duble

Trambulina Mare FunFit pentru Copii si Adulti, Diametru 374cm 12FT, Scarita Inclusa, Capacitate 150kg, Plasa Laterala cu Fermoar si Picioare Duble


O trambulină nu este numai distractivă , este un produs care va câștiga inimile întregii familii de mulți ani. Sub acest slogan nu există doar posibilitatea de a sări cu un salt foarte mare, dar mai ales de marca FUNFIT, care garantează cea mai înaltă calitate și durabilitate a structurii trambulinei și asigură toate standardele de siguranță confirmate de certificate . Are un efect benefic asupra stării și posturii corpului, nu cunoaște restricții de vârstă.


Cine are nevoie de un rampă de lansare?


O trambulină este o distracție pură pentru întreaga familie, precum și o alternativă la cursurile tradiționale de fitness.
Exercițiile pe trambulină într-un mod plăcut îmbunătățesc starea fizică și ard grăsime corporală, nu numai la adulți.
Utilizarea unei trambuline sub formă de joc poate fi, de asemenea, o introducere a exercițiilor pentru copiii care se luptă cu excesul de greutate.
Fără îndoială, este, de asemenea, un echipament neprețuit pentru jocul în siguranță și evacuarea energiei de mișcare pentru copiii care o au în exces.
Trambulină este distractiv și exerciții fizice în aer curat, care este un avantaj important al acestui produs, și prin activități în aer liber, veți obține:
- figura modelate fără a supraîncărca articulațiilor
- îmbunătățirea circulației
- arde de grăsime inutile
- câștigați de fitness,
- îmbunătățirea funcției pulmonare
- se va relaxa


Cumparand trambulina FUNFIT obtii:


Un covor de sărituri, fabricat în SUA, cel mai bun produs disponibil pe piață;
Fabricate din panglica solide realizate din materiale speciale, rezistente la umezeala, raze UV si cel mai importantpentru aîntinde. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că va fi întotdeauna tensionat în timp ce păstrați cele mai înalte standarde.
izvoare solide;
În mod corespunzător întărite și galvanizate. Rezistent la sarcini și asigură o reflexie optimă și un confort sporit.
copertă cu arcuri cu mai multe straturi;
Izvoarele sunt acoperite cu un materialPVC căptușit burete foarte durabilcare oferă protecție împotriva intemperiilor șiproteja oameniisar asigurarea siguranței.
plasă de plasă de mare rezistență realizată din tiran cu protecție dublă de închidere;
Plasa este foarte durabilă, asigurând siguranța sărindilor, protejându-i împotriva căderii. Rezistent la condițiile meteorologice, deformare și abraziune.
picioare care asigură rezistența, stabilitatea și fiabilitatea întregii structuri;
În sistemul "U" galvanizat dublu galvanizat.
Scară galvanizată GRATUIT;
Scară pentru o utilizare ușoară a trambulinei în set.
Producator:FunFitCod:FJN-845

Poti comanda online produsul Trambulina Mare FunFit pentru Copii si Adulti, Diametru 374cm 12FT, Scarita Inclusa, Capacitate 150kg, Plasa Laterala cu Fermoar si Picioare Duble la pretul de 846lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 846.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 846.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 846.00 lei cat costa produsul cu codul FJN-845 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FJN-845 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Trambulina mare funfit pentru copii si adulti, diametru 374cm 12ft, scarita inclusa, capacitate 150kg, plasa laterala cu fermoar si picioare duble

Comanda cu incredere