Brand: FunFit
FJN-140

Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar

1284.00 lei

Trambulina FunFit Mare pentru Copii si Adulti, Diametru 490cm 16FT, Scarita Inclusa, Capacitate 180kg, Plasa Laterala cu Fermoar
Trambulina FunFit Mare pentru Copii si Adulti, Diametru 490cm 16FT, Scarita Inclusa, Capacitate 180kg, Plasa Laterala cu Fermoar

O trambulină nu este numai distractivă , este un produs care câștiga inimile întregii familii. Sub acest nume se ascunde nu numai capacitatea de a efectua salturi foarte inalte, dar mai presus de toate brandul FUNFIT garantează cea mai înaltă calitate și durabilitatea trambulinelor și oferă toate standardele de siguranță dovedite aprobării. Are un efect benefic asupra stării și posturii corpului, fara restricții de vârstă.

Cine poate folosi o trambulina?

O trambulină este o distracție pură pentru întreaga familie, precum și o alternativă la cursurile tradiționale de fitness.
Exercițiile pe trambulină îmbunătățesc, într-un mod plăcut, starea fizică și ard grăsimea corporală, nu numai la adulți.
Utilizarea unei trambuline sub formă de joc poate fi, de asemenea, o introducere a exercițiilor pentru copiii care se luptă cu kilogramele in plus.
Fără îndoială, este, de asemenea, un echipament neprețuit pentru jocul în siguranță și consumarea energiei de mișcare pentru copii.
Prin exercițiile fizice în aer curat, care este un rol important, și prin activități în aer liber pe trambulina, veți obține:
- modelare forma fizica fara a suprasolicita articulatiile.
- îmbunătățirea circulației.
- ardere grăsimi.
- imbunatatire stare fizica.
- îmbunătățirea funcției respiratorii.
- relaxare.

Trambulina contine:

-material de sărituri fabricat în SUA, cel mai bun produs disponibil pe piață;
Fabricat din panglica solida din materiale speciale, rezistent la umiditate, raze ultraviolete si, cel mai important, intindere. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că va fi întotdeauna tensionat în timp ce păstrați cele mai înalte standarde.
-arcuri solide.
În mod corespunzător întărite și galvanizate. Rezistente la sarcini, asigură o reflexie optimă și un confort sporit.
-acoperire arcuri cu mai multe straturi;
Arcurile sunt acoperite cu un material PVC foarte rezistent, cu un strat subțire spongios, care asigură protecția împotriva condițiilor meteorologice și asigură protectie oameniilor in timpul săriturilor.
-plasă laterala de mare rezistenta cu protecție dublă de închidere;
Plasa este foarte durabilă, asigurând siguranța săritorilor, protejându-i împotriva căderii. Rezistent la condițiile meteorologice, deformare și abraziune.
-picioarele asigură rezistența, stabilitatea și fiabilitatea întregii structuri;
În forma "U" dublu galvanizat.

Specificatii:
-diametru: 490 cm.
-inaltime cadru: 90cm.
-numar arcuri: 108 buc.
-număr de picioare: 6 - duble.
-numărul de bare din grilă: 12.
-înălțime grilă: 180 cm.
-material: PP, material rezistent la umiditate si UV.
-protecție arcuri: DA.
-Sarcina permisă: 180 kg.
-scara: Da.
-asamblare independentă: DA

AMBALARE:
-dimensiuni pachet: 134 x 39 x 17 cm.
132 x 44 x 26 cm.
111 x 32 x 19 cm.
-Greutate netă: 23.5 kg.
28 kg.
21 kg.
15.5 kg.
-Greutate brută: 26 kg.
29.5 kg.
22 kg.
17.5 kg.
-Numar pachete: 4 bucati.

Producator:FunFitCod:FJN6-140

Poti comanda online produsul Trambulina FunFit Mare pentru Copii si Adulti, Diametru 490cm 16FT, Scarita Inclusa, Capacitate 180kg, Plasa Laterala cu Fermoar la pretul de 1284lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 1284.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 1284.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 1284.00 lei cat costa produsul cu codul FJN-140 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FJN-140 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Trambulina funfit mare pentru copii si adulti, diametru 490cm 16ft, scarita inclusa, capacitate 180kg, plasa laterala cu fermoar

Comanda cu incredere