Brand: Palmonix
MSTR-HC324745

Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+

66.00 lei

+
Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+
Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+

Fiecare petrecere va fi un succes excepțional dacă va fi însoțită de un tort. Sunt până la 80 de elemente diferite care pot fi combinate în multe moduri diferite, astfel că nu există loc pentru plictiseală și monotonie. Tortul roz de ziua de nastere este compus din 6 bucati care sunt unite prin Velcro. În set există, de asemenea, multe accesorii și detalii cu care puteți decora tortul de aniversare. Distracția creativă nu va avea sfârșit!

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni tort (diametru / înălțime): 15 / 10cm.
-greutate set: 360g.
-greutate cu ambalaj: 555g.

Setul include:
-tort - 6 bucăți.
-rulada - 3 bucăți.
-farfurii - 2 mici și 2 mari.
-tacâmuri - 2 seturi (cuțit, furculiță, lingură) + cuțit pentru tăierea tortului.
-2 căni + carafă.
-6 lumânări mici + 1 mare.
-fructe: cireșe, kiwi, mandarine.
-bezele, fursecuri, brioșe, biscuiți.
-trompetă petreceri.
-ursuleț, inimă.
-autocolante.

Producator:PalmonixCod:MSTR7-HC324745

Poti comanda online produsul Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ la pretul de 66lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 66.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 66.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 66.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-HC324745 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-HC324745 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+ a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tort de jucarie cu 80 accesorii, pentru copii cu varsta 3+

Comanda cu incredere