Brand: ATL
APT-AG361

Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v

33.00 lei

+
Tester Voltmetru cu afisaj LCD si mufa bricheta incorporata 12-24V
Tester Voltmetru cu afisaj LCD si mufa bricheta incorporata 12-24V

Voltmetru cu afisaj LCD si mufa bricheta incorporata 12-24 V

Caracteristicile produsului:

-Voltmetru (tester) care indică starea de încărcare a bateriei sau poate fi de asemenea utilizat pentru a monitoriza tensiunea de funcționare a alternatorului (cu motorul în funcțiune).
-Util pentru a verifica dacă bateria are nevoie de reîncărcare.
-Are un ecran LCD cu iluminare roșie lizibil.
-Utilizare foarte simplă - puneți-o în mufa brichetei și observați indicațiile.
-Proiectat pentru instalatii de 12V si 24V.
-Domeniul de măsurare: DV 8V-30V +/- 1,2%
-Dimensiuni: 70mm x 40mm x 30mm
-Ambalaj: blister

Producator:ATLCod:APT10-AG361

Poti comanda online produsul Tester Voltmetru cu afisaj LCD si mufa bricheta incorporata 12-24V la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG361 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG361 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tester voltmetru cu afisaj lcd si mufa bricheta incorporata 12-24v

Comanda cu incredere