Brand: Xtreme
BLW-4646

Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd

321.00 lei

+
Tester pentru Baterie si a Sistemului de Incarcare si Pornire Auto 12V / 2-30Ah cu Afisaj LCD
Tester pentru Baterie si a Sistemului de Incarcare si Pornire Auto 12V / 2-30Ah cu Afisaj LCD

Utilizare principală:
-Testarea unei game largi de tipuri baterii 12V: SLI, VRLA, MF, SMF, AGM, EFB, GEL celi.
-Standardele acceptate: CA, CCA, BCI, MCA, JIS, SAE, EN, GB, DIN și IEC.

Caracteristici:
-Operare simplă și intuitivă
-Ecran LCD mare și clar
-Analiza rapidă a stării bateriei
-Analiza sistemului de pornire al vehiculului
-Analiza sistemului de încărcare a bateriilor
-Interfață în mai multe limbi

Funcționalitate:
-Evaluarea rapidă a bateriei după test: Bun / Pentru înlocuire.
-Gamă largă de standarde măsurare.
-Testarea rezistenței interne.
-Indicarea duratei de viață a bateriei (%).

Specificații:
-Afișaj: LED cu iluminare
-Temperatura admisă de funcționare: 0 ~ 50 grade C
-Temperatura de depozitare: -20 ~ 70 grade Celsius
-Tensiunea de intrare: DC 9V - 15V
-Baterii acceptate: 12V
-Putere: direct de la bateria testată.

Producator:XtremeCod:BLW5-4646

Poti comanda online produsul Tester pentru Baterie si a Sistemului de Incarcare si Pornire Auto 12V / 2-30Ah cu Afisaj LCD la pretul de 321lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 321.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 321.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 321.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-4646 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-4646 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tester pentru baterie si a sistemului de incarcare si pornire auto 12v / 2-30ah cu afisaj lcd

Comanda cu incredere