Brand: ATL
APT-AG502A

Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru

42.00 lei

+
Termos tip sticla lichide 550ml culoare Gri-Negru
Termos tip sticla lichide 550ml culoare Gri-Negru

AG502A Termos tip sticla lichide 550ml cu etansare culoare Gri-Negru

Sticla de apa / cană cu etanșare - păstrează băuturi calde și reci. Ideal pentru acasă, locul de muncă sau călătorii.

Caracteristicile produsului:

-Cana utila atât atunci când plecati in grabă din casă și nu aveti nici timp, pentru a bea cafea, dar, de asemenea, în timpul călătoriilor de vacanță. De asemenea, atunci cand lucrati mult puteți bea ceai fierbinte, fără sa va mai ridicati de la calculator, este foarte convenabil și economisiti timp prețios.
-Este fabricata din oțel inoxidabil de înaltă calitate, și este atât de mica încât încape în orice geantă. După apăsarea dopului - click clack se poate bea din ea, ca o ceașcă obișnuită.
-Pereții ceștii sunt dublati pentru a minimiza pierderea temperatutii băuturilot depozitate.
-Forma conturata - se potrivește în suporturi pentru pahare auto.
-Cauciuc anti-alunecare în mijlocul sticlei - niciodată nu aluneca din mana.
-Echipat cu un a€žcioca€œ blocabil, astfel încât să puteți bea din ea în timp ce conduceți, mergeti cu bicicleta sau cand practicati alte sporturi, iar tubul va permite beti linistit, chiar și atunci când sunt în direcție verticală.
-Igienic și ușor de curățat.
-Material: Oțel inoxidabil
-Capacitate: 550ml
-Dimensiuni: Diametru: 68mm; Înălțime: 235mm
-Ambalaj: cutie de carton

Producator:ATLCod:APT2-AG502A

Poti comanda online produsul Termos tip sticla lichide 550ml culoare Gri-Negru la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG502A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG502A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Termos tip sticla lichide 550ml culoare gri-negru

Comanda cu incredere