Brand: ATL
APT-AG458A

Termometru digital cu infrarosu pentru frunte

107.00 lei

+
Termometru Digital cu Infrarosu pentru Frunte

Termometru non-contact infrarosu electronic conceput pentru întreaga familie, în special pentru copii mici.Caracteristicile produsului:-Termometrul cu infraroșu este o soluție modernă disponibila pe piață. Acesta măsoară temperatura corpului copiilor sau adulților cu ușurință, și cel mai important: rapid, precis si non-contact, astfel încât este 100% igienic. Doar apropiati termometrul de frunte și intr-un moment puteti citi rezultatul.
-Puteți măsura, de asemenea, temperatura obiectelor fără ca termometrul să le atingă.
-Are dimensiuni compacte si este foarte comod de utilizat.
-Acesta oferă o măsurare foarte rapida și precisa a temperaturii. Puteti cu ușurință sa măsurati temperatura copilului in timpul ce doarme - fără stres și lacrimi inutile.
-Echipat cu un beeper pentru a semnala sfârșitul măsurării.
-Incorporata functie de memorare a ultimei masuratori.
-Acesta este caracterizat prin masurarea cu o foarte mare precizie +/- 0,1 C ..
-Este echipat cu display LCD, care își schimbă culoarea în funcție de temperatura corpului măsurată.
-Acesta are un sistem automat de oprire pentru a economisi bateria.
-Ambalaj: colorat, cutie de esteticăSpecificații:-Culoare: alb-albastru
-Intervalul temperaturii corpului: 32C - 42,9C
-Interval de temperatură de obiecte: 0-100C
-Sensibilitate: 0,1 C.
-Scală de măsurare: C, F
-Timp de măsurare: 0,5 secunde
-Distanța de măsurare: 5-15cm
-Ecran LCD cu iluminare, în culori diferite, în funcție de temperatura măsurată.
-Funcția de măsurare a temperaturii mediului ambiant.
-Comutator automat și indicatorul de baterie descărcată.
-Memoreaza ultimele 50 de măsurători.
-Alimentare: baterie 2x 1.5V AAA (incluse)
-Dimensiuni: 150mm x 95mm x 44mm
-Greutate: 115gProducator:ATLCod:APT2-AG458A

Poti comanda online produsul Termometru Digital cu Infrarosu pentru Frunte la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Termometru digital cu infrarosu pentru frunte , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Termometru digital cu infrarosu pentru frunte poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Termometru digital cu infrarosu pentru frunte prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG458A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Termometru digital cu infrarosu pentru frunte se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG458A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Termometru digital cu infrarosu pentru frunte , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Termometru digital cu infrarosu pentru frunte a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Termometru digital cu infrarosu pentru frunte

Comanda cu incredere