Brand: Camry
ADL-CR 8416

Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led

22.00 lei

+
Termometru Corporal Camry Tip Suzeta pentru Bebelusi / Nou Nascuti cu Afisaj LED

Termometru Corporal Camry Tip Suzeta pentru Bebelusi / Nou Nascuti cu Afisaj LEDTermometrul Camry este perfect pentru măsurarea temperaturii bebelusilor / nou nascutilor. Mulți copii sunt obișnuiți cu forma unei suzete și îl trateaza ca pe ceva natural. Acest lucru reduce riscul ca copilul să il scoata din gura sau sa arunce termometrul.
Termometrul pentru copii CR 8416 are un vârf moale, flexibil și rezistent la apă, care oferă siguranța utilizării. Datorită afișajului LED lizibil, este foarte ușor să citiți temperatura măsurate pentru copil.Specificatii tehnice:
-Capat flexibil.
-Afișaj LED.
-Oprirea automată.
-Impermeabil.
-Alimentare baterie (1 x CR1632).Producator:CamryCod:ADL14-CR 8416

Poti comanda online produsul Termometru Corporal Camry Tip Suzeta pentru Bebelusi / Nou Nascuti cu Afisaj LED la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 8416 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 8416 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Termometru corporal camry tip suzeta pentru bebelusi / nou nascuti cu afisaj led

Comanda cu incredere