Brand: Palmonix
MXY-5329

Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu

30.00 lei

+
Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare Rosu
Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare Rosu

SPECIFICAȚII:
-culoare: roșu.
-material: pluș.
-dimensiuni: 26,5 / 19cm.
-putere: 500W.
-sursa de alimentare: 220-240V.
-lungimea cablului: ~ 70cm.
-greutate: 180g.

Setul include:
-termofor - recipient.
-pâlnie.
-dop.
-cablul de alimentare.

Un recipient fermecător de apă fierbinte va fi de ajutor în orice moment al zilei sau al nopții, atât în a€‹a€‹timpul iernii, cât și în timpul verii.

Acesta va fi deosebit de util pentru copii, dar și pentru adulți. Calmare rapida? Aveți dureri? Pur și simplu umpleți flaconul cu apă, conectați-l în priză și este gata! Dispozitivul are un încălzitor intern, care, în scurt timp, ridică temperatura apei introduse anterior.
Recipientul pt apă caldă are o formă dreptunghiulară și este acoperit cu un material roșu, plusat și plăcut la atingere, care în contact cu pielea și apa caldă oferă un sentiment foarte plăcut.

Datorită cablului de alimentare inclus, puteți începe să utilizați dispozitivul în doar câteva minute și, de asemenea, păstrați ușor temperatura pentru o perioadă mai lungă. Este o soluție foarte practică și convenabilă. Recipientul se încărcă cu ajutorul unei surse de alimentare cu o lampă de control, care oprește încălzitorul însuși, informând prin stingerea diodei roșii de pe sursa de alimentare. Oprirea lămpii indică faptul că dispozitivul este pregătit pentru utilizare. Recipientul cu apă caldă are un termostat încorporat care protejează împotriva supraîncălzirii.

Producator:PalmonixCod:MXY23-5329

Poti comanda online produsul Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare Rosu la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5329 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5329 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Termofor electric plusat - recipient terapeutic pentru apa calda, culoare rosu

Comanda cu incredere