Brand: Palmonix
MXY-5328-VERDE

Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde

24.00 lei

Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare Verde
Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare Verde

SPECIFICAȚII:
-capacitate: 2000ml.
-temperatura max.: 70 A°.
-dimensiuni (lungime / lățime): 35x18,5 cm.
-greutate: 320g.

Cum se utilizează:
Țineți flaconul de cauciuc într-o poziție verticală și umpleți-l pana la jumătate sau 2/3 cu apă fierbinte. Amintiți-vă să eliberați aerul rămas în flaconul de apă caldă - în poziție orizontală (plat), recipientul de apă caldă se frământă încet prin eliberarea aerului până când apa începe să curgă. După folosirea recipientului, se goleste apa și se usucă.

Depozitați, de preferință, cu capacul deșurubat, într-un loc uscat și întunecat.

Producator:PalmonixCod:MXY22-5328-verde

Poti comanda online produsul Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare Verde la pretul de 24lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 24.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 24.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 24.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5328-VERDE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5328-VERDE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Termofor 2000ml - recipient cauciucat terapeutic pentru apa calda, culoare verde

Comanda cu incredere