Brand: MalPlay
MLS-101667

Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii

98.00 lei

Telescop Astronomic cu Microscop si Accesorii pentru Copii
Telescop Astronomic cu Microscop si Accesorii pentru Copii

Specificatii:
-Lungime telescop: 43 cm.
-Înălțime trepied: 35 cm.
-Înălțime microscop: 20 cm.
-Dimensiuni pachet: 44 x 39 x 7,5 cm.
-Vârsta: de la 6 ani.

SUPER SET TELESCOP SI MICROSCOP cu Accesorii.
Acest set magnific este alegerea perfecta de cadou pentru micii oameni de știință. Aceasta va ajuta copilul să exploreze secretele astronomiei și biologiei. Telescopul este perfect pentru tinerii astronomi, care își încep aventura in astronomie.

Setul include:
-mărire microscop: 300x, 600x și 1200x.
-telescop cu lentilă de mărire 20x și două lentile de mărire de 30x și 40x.
-trepied pentru telescop.
-2 flacoane pentru preparate.
-6 diapozitive pe preparat (inclusiv unul gata preparat).
-pensetă.

Producator:MalPlayCod:MLS6-101667

Poti comanda online produsul Telescop Astronomic cu Microscop si Accesorii pentru Copii la pretul de 98lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 98.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 98.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 98.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-101667 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-101667 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telescop astronomic cu microscop si accesorii pentru copii

Comanda cu incredere