Brand: Palmonix
MXY-4499

Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica

30.00 lei

+
Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma Pisica
Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma Pisica

SPECIFICAȚII:
-model: pisica.
-certificat: CE, EN 71.
-vârsta: 18 luni.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 6.5x3.5x12.5cm.
-greutate telefon: 60g.
-greutate cu ambalaj: 100g.

Telefonul are butoane colorate mari care, atunci când sunt apăsate, emit sunete și luminează. Dimensiunea sa este adaptată la mâinile mici ale copilului.

Este bine cunoscut faptul că copiii se bucură să se joace cu lucrurile adultilor, în principal cu telefoane mobile, motiv pentru care un telefon interactiv îl va înlocui și va oferi multa distracție și bucurie.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4499

Poti comanda online produsul Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma Pisica la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4499 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4499 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telefon interactiv, educational pentru copii cu butoane care emit diverse melodii, forma pisica

Comanda cu incredere