Brand: ATL
APT-AG83

Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate

28.00 lei

+
Telecomanda Universala Programabila pentru TV sau Alte Aparate

Telecomanda Universala Programabila pentru TV sau Alte AparateTelecomandă universală nouă, de înaltă calitate, pentru televizoare și alte dispozitive controlate de la distanțăCaracteristicile produsului100% versatilitate - se potrivește majorității dispozitivelor disponibile pe piață, cum ar fi:
Televizoare
Aparate video
DVD playere
Decodoare de satelit
Stații Hi-Fi
Amplificatoare audio
Compact disc playere
etc.
Acceptă receptoare TV și alte dispozitive audio / video ale companiilor precum:
Aiwa
Akai
Asus
Casio
Daewoo
Funai
Grundig
Hitachi
JVC
Kenwood
LG
Medion
Nordmende
Orion
Panasonic
Philips
Samsung
Sanyo
ascuțit
Sony
Techwood
Thomson
Toshiba
și alte coduri din manualul de instrucțiuni
Un număr foarte mare de butoane funcționale asigură un control maxim și convenabil asupra dispozitivului selectat
Pilotul are un aspect estetic
Forma ergonomică a dispozitivului face telecomanda perfect în mână
Este foarte ușor și rapid să programați
Dimensiuni: aproximativ 195mm x 50mm x 24mm
Putere: baterie de 2 x 1.5V AAA (nu este inclusă cu telecomanda)Producator:ATLCod:APT11-AG83

Poti comanda online produsul Telecomanda Universala Programabila pentru TV sau Alte Aparate la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG83 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG83 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telecomanda universala programabila pentru tv sau alte aparate

Comanda cu incredere