Brand: Blow
BLW-84-252

Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru

75.00 lei

+
Telecomanda si Tastatura Wireless 2-in-1 Blow pentru Smart TV, Functie Air Mouse, Raza 15m, Negru

Telecomanda si Tastatura Wireless 2-in-1 Blow pentru Smart TV, Functie Air Mouse, Raza 15m, NegruTastatura wireless va permite sa va conectati la mai multe dispozitive wireless si sa lucrati sau sa le controlati, de la o distanta considerabila.
O puteti conecta la smart TV-uri, console de jocuri, home theatre, calculatoare, etc. Tastatura este compatibila cu majoritatea sistemelor de operare. Functioneaza pe baterii (2xAAA) si actioneaza la o distanta maxima de aproximativ 15 m.

Cele mai importante caracteristici:-Tastatură wireless QWERTY
-Tastatură + mouse + telecomandă
-Baterie încorporată
-Funcția AIR MOUSE
-Funcționează cu Smart TV, Android TV Box, PC, console de jocuri, HTPC și altele
- Forma ergonomicăSpecificații:
Tip: tastatură wireless de 2,4 GHzDimensiuni: 155 x 65 x 25 mmGama: aproximativ 15mConsumul de energie în funcționare: 8-16mAConsumul de energie în modul stand by: 6mAMaterial: ABS plasticFuncții: tastatură + mouse + multimediaCompatibil cu: Windows, Mac OS, Linux, AndroidÎn plus: Dispozitivul are o baterie încorporată și funcții AIR MOUSE


Producator:

BlowCod:

BLW7-84-252

Poti comanda online produsul Telecomanda si Tastatura Wireless 2-in-1 Blow pentru Smart TV, Functie Air Mouse, Raza 15m, Negru la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-84-252 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-84-252 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telecomanda si tastatura wireless 2-in-1 blow pentru smart tv, functie air mouse, raza 15m, negru

Comanda cu incredere