Brand: Palmonix
TKG-1080

Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android

65.00 lei

+
Telecomanda Gamepad Wireless cu Suport pentru Telefoane Smartphone cu Android

Telecomanda Gamepad Wireless cu Suport pentru Telefoane Smartphone cu AndroidGamepad Bluetooth V 3.0 este proiectat pentru dispozitive, cum ar fi smartphone, PC, TV sau tableta compatibila cu sistemul de operare Android 2.3 si versiuni mai recente. Functioneaza pe baterii, care se reincarca cu ajutorul unui cablu mini-USB inclus in pachet. O mulțime de jocuri disponibile pentru descarcare, fara a fi nevoie să instalati driver-ul. Accepta modul multiplayer, prevazut cu senzor de miscare. Potrivit pentru tipul de joc: lupta, zbor, curse, tir.Specificatii:Bluetooth 3.0 gamepad fără fir
Utilizarea multifunctionala
Compatibilitate: smartphone,tabletă, TV cu Android de la versiunea 2.3
Distanta de operare: 10 m
Interfata: Mini USB
Built-in baterie
Maner non-alunecare
Design ergonomic, confort
Modul de economisire a bateriei inteligent
Dimensiuni: 150x105x54mm
Greutate: 170g
Capacitate baterie: 400mAhProducator:PalmonixCod:TKG8-1080

Poti comanda online produsul Telecomanda Gamepad Wireless cu Suport pentru Telefoane Smartphone cu Android la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1080 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1080 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telecomanda gamepad wireless cu suport pentru telefoane smartphone cu android

Comanda cu incredere