Brand: Palmonix
TKG-1079

Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc

127.00 lei

+
Telecomanda Controller Wireless Dual Shock pentru Xbox 360 si PC
Telecomanda Controller Wireless Dual Shock pentru Xbox 360 si PC

Gamepad modern pentru consolele Xbox 360 si PC. Prevazut cu un cablu de 2.2 m,funcționează cu USB 2.0 și 3.0. Gamepad-ul este echipat cu două motoare, force feedback, care permit o experienta unica in joc. Forma ergonomica, interfață universală. Pur și simplu conectați gamepad la calculator si bucurati-va de joc. Gamepad functioneaza si c modul de operare anlog ct si cel digital.

Specificatii:

Functioneaza pe PC, Xbox 360
Conectare fara fir, wireless
Moduri de operare: Digital, Analog
Culoare: Negru
Raza de acțiune de până la 10 metri
Tehnologii aplicate: USB
Sisteme de operare acceptate: Windows XP, Windows Vista, Windows 7/8/10
Două stick-uri analog
8-way dualpad

Producator:PalmonixCod:TKG8-1079

Poti comanda online produsul Telecomanda Controller Wireless Dual Shock pentru Xbox 360 si PC la pretul de 127lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 127.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 127.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 127.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1079 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1079 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telecomanda controller wireless dual shock pentru xbox 360 si pc

Comanda cu incredere